بازی درمانی

بازی درمانی چیست؟

بازی یکی از عناصر مهم زندگی کودکان و همان نقطه امنی است که به کودک اجازه میدهد که افکار و احساساتی مانند: ترس ،اندوه، شادی و عصبانیت را بیان کرده و به وسیله ان خودمدیریتی ،عزت نفس، احساس امنیت و استقلال طلبی را تجربه کند.

بازی درمانی نیاوران
کودکان در بازی های خود مهارت های جدیدی مانند توانایی حل مسئله ،نوبت گیری، اعتراض کردن ،صبوری و و مفهوم برد و باخت رامی آموزند که این موضوع به تخلیه انرژی ،افزایش انگیزه و اعتماد به نفس در موقیعت های اینده کمک میکند.
درواقع بازی‌درمانی به عنوان یک تکنیک درمانی تکمیلی برای کودکانی که انواع اختلالات گفتاری ،رفتاری،عاطفی،اختلالات یادگیری و مشکلات اجتماعی را تجربه کرده اند تجویز میشود.

فواید بازی درمانی در کیفیت درمان چیست؟

-جلسات درمانی به محیطی جذاب تبدیل شده و علاقه کودک نسبت به درمانگر و تمرینات بیشتر میشود.
-ارتباط موثر بین کودک و درمانگر در جلسات درمانی میسر می گردد.

-درمانگر، از طریق الگودهی هدفمند و بهره‌گیری از بازی‌های نمادین و ابزارهای مناسب، توانایی انتقال آموزه‌های درمانی خود را به موارد مستقیم و غیرمستقیم فراهم می‌کند.
-درمانگر می‌تواند با رویکرد کودک‌محور به شروع درمان پرداخته و کودک را با محیط درمان آشنا کند. از طریق بازی‌های درمانی، کودک احساس امنیت بیشتری می‌کند و به راحتی ارتباط برقرار می‌کند.
-بازی درمانی فرصتی شگفت‌آور را جهت تقویت استقلال کودکان فراهم مینماید . آنها از طریق بازی می‌توانند شادی بیشتری را تجربه کرده و مهارت‌های جدیدی را یاد بگیرند. این روش، کودکان را به سمت رشد و توانمندی‌های اجتماعی ترغیب می‌کند.


-بازی درمانی به کودک ابزاز احساسات را یاد میدهد و به افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس کودک میکند.
-با بازی درمانی کودک قانون مند ،مسئولیت پذیر و مستقل تر میشود و مهارت های خودمدیریتی را می آموزد.
به طور خلاصه،در بازی درمانی، درمانگر به وسیله بازی‌ها و فعالیت‌های خلاقانه به تقویت مهارت‌های مختلف گفتاری مانند وضوح گفتار، درک زبان، افزایش دایره واژگانی، ترتیب جملات و ارتقاء توانایی‌های ارتباطی کمک می‌شود. این روش به عنوان یک ابزار موثر و جذاب در حوزه گفتاردرمانی و بهبود مهارت‌های ارتباطی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کلینیک گفتاردرمانی نیاوا با به روزترین تجهیزات بازی درمانی و با مجرب ترین درمانگران، در این حیطه خدمت رسانی میکند.

بازی درمانی - موسوی مهر

نیاوا همصدای شما درتمام لحظه ها

 

 

One thought on “بازی درمانی

  1. محمد میگوید:

    با سلام. فرزند من علاقه ای به بازی با همکلاسی هاش نداره و یکی دو نفر خاص رو فقط تو دایره دوستاش داره. الان هم ۸ سالشه. آیا بازی درمانی به اجتماعی تر شدن و برقراری ارتباط به دیگران کمک میکنه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *